top of page

LÅSBAR CYKELPARKERING

Vårt smarta cykelställ, är utrustat med inbyggt stål-lås, sensorer, larmsystem, mätinstrument för insamling av data över användningen och besparad koldioxidutsläpp genom att ha valt cykeln som transportmedel. I anslutning till lösningen finns appen, Bikeep, och en kortläsare som möjliggör två enkla sätt att parkera sin cykel på för slutanvändaren. Denna variant av parkering är för korttidsparkering av cyklar och fungerar utmärkt att ha vid kontorsbyggnader, livsmedelsbutiker och andra offentliga platser.

webp-net-resizeimage-11_edited.jpg
Bikeep Smart Dock: Om
webp-net-resizeimage-7.jpg

MÖJLIGHET ATT LADDA EL-CYKELN

El-cyklar är de mest populära elbilarna i världen! Med fler e-cyklar på gatorna är parkering och laddningslösningar efterfrågade. Våra cykelbryggor inkluderar laddning så att du kan lösa två utmaningar samtidigt: cykelparkering och laddning.


Vi förändrar hur vi rör oss i stadsområden. Med fler e-cyklar på gatan förändras stadstransporter snabbt. Med rätt infrastruktur blir en grönare, hälsosammare och mer hållbar livsstil standard. Bland andra förändringar gör elcyklar cykling ännu mer populär i alla åldersgrupper och möjliggör resor längre sträckor. Gå med i rörelsen med oss!

Bikeep Smart Dock: Om
webp-net-resizeimage-9.jpg
p1044797-mov-scaled.jpg
webp-net-resizeimage-5.jpg
266354963_1007029459891478_8734496960944260072_n.jpg
Bikeep Smart Dock: Våra medarbetare
bottom of page