OM OSS

One4tech AB är en ledande leverantör av avancerad teknik och tjänster, som erbjuder skalbara lösningar för företag av alla storlekar. Företaget grundades av en grupp vänner och det började genom att de skrev ner sina idéer på ett papper. Idag erbjuder vi smarta och innovativa produkter till dussintals runt om i hela landet.

 

Vi byggde våra lösningar genom att lyssna på vår potentiella kundkrets och förstå deras förväntningar på vår produkt. Vi vet hur vi ska analysera denna information och anpassa vårt erbjudande till förändrade marknadsbehov. Vill du bli en del av vår snabbt växande kundbas? Ta kontakt idag för att lära dig mer om historien bakom One4tech AB.

Namnlös.png
lockable-bike-rack.jpg
bike-parking-places-for-small-businesses
commercial-bicycle-racks-2.jpg
Namnlös.png

MÖT VÅRT TEAM

Vi skulle inte kunna ta One4tech AB till nästa nivå utan vårt otroliga team av entreprenörer, som vi samarbetar med i varje projekt. Våra medarbetare fungerar som en väloljad maskin, som erbjuder alla våra kunder en smart och användbar produkt som syftar till att förbättra deras liv. Läs nedan för att lära dig mer om det otroliga teamet bakom One4tech AB.

One4Tech-4586.jpg

Ade Farah

Verkställande direktör

One4Tech-4569.jpg

Ali Taleb

Marknadsansvarig & Försäljningschef

One4Tech-4607-2.jpg

Mohamed Ali

Ekonomiansvarig

One4Tech-4542.jpg

Sharmarke Shiiq

Produktansvarig