top of page
citycon-kristiine-keskus-bikeep-scooter-station-05270-scaled.jpg

OM OSS

Vi står fast beslutna att skapa trygga parkeringsmiljöer för cyklar, från idé till verklighet. Med vårt hållbarhetstänkande som vägledning, tar vi ansvar hela vägen till leverans. Tillsammans skapar vi en grönare framtid!

Vi brinner för att göra stadstransport mer hållbar, tillgänglig och effektiv. Vårt fokus är att erbjuda innovativa smarta parkeringslösningar för cyklar och elsparkcyklar som hjälper till att minska trafikstockningar, förbättra luftkvaliteten och skapa en hälsosammare livsmiljö för stadens invånare.

Vårt team består av erfarna ingenjörer, designers och mobilitetsexperter som är engagerade i att skapa banbrytande lösningar som uppfyller våra kunders behov. Vi samarbetar nära med stadsplanerare, samhällsgrupper och företag för att säkerställa att våra lösningar anpassas till lokala behov och prioriteringar.

Genom våra partnerskap och samarbeten strävar vi efter att skapa ett sömlöst och integrerat transportsystem som stödjer olika mobilitetsalternativ. Våra lösningar är utformade för att vara användarvänliga, pålitliga och säkra, och vi är ständigt innovativa för att ligga i framkant inom denna snabbt utvecklande bransch

.

Oavsett om du är pendlare, fastighetsbolag eller stadsplanerare tror vi att våra smarta parkeringslösningar kan bidra till att omvandla stadsmobilitet och göra våra städer mer levande, hållbara och njutbara. Vi är stolta över att vara i framkant av denna spännande rörelse och ser fram emot att fortsätta driva positiv förändring i åren som kommer.

Om oss: Om

VÅRA KONTOR

banner_banner_orebrocastle_4_pink_balloon.jpg

ÖREBRO, SVERIGE

One4Tech AB

Fabriksgatan 8, 702 11 Örebro

T: +46 73 988 96 84

E: Info@one4tech.se

Om oss: Våra medarbetare
bottom of page